LOLLAND-FALSTERS FORETRUKNE INSTALLATIONSVIRKSOMHED

Sponsor

ENELCO

Sponsor

ENELCO er en virksomhed, der involverer sig aktivt i det lokale idræts- og foreningsliv.

Vi er en aktiv sponsor, der gerne vil hjælpe gode idéer og aktiviteter på vej. Vi er partner i Lolland-Falsters fodboldflagskib Nykøbing FC, hvor vi startede med at være hovedsponsor i 2014.

Den ambitiøse fodboldklub spiller i 1. division med et erklæret mål om at komme i superligaen, og det er et mål, som ENELCO helhjertet støtter. Nykøbing FCs hjemmebane hed indtil 31.12 2016 ENELCO Arena.

Det er vigtigt for ENELCO at være en aktiv del af lokalsamfundet, og vi støtter derfor en lang række sportsklubber eller enkeltpersoner. Nedenfor kan du se, hvem vi bl.a. støtter.

Hvis du vil ansøge om et sponsorat, skal du sende en mail til os, og vi vil se på ansøgningen. Send en mail og skriv om, hvem I er, og hvad I ansøger om penge til.

Vi støtter blandt andet:

Enelco trøjer
Helle Meier Christiansen
Håndboldspilleren Helle spiller for Horbelev IF, og vi er hendes personlige sponsor.
Team rynkeby
Team Rynkeby Storstrøm
Team Rynkeby Storstrøm samler sammen med alle de andre Rynkeby-hold penge ind til Børnecancerfonden. De cykler til Paris i uge 28 i 2020. Vores overmontør Henrik Kristensen deltager på holdet og cykler også med hele vejen til Paris.
Cykelløb
Lolland Falster Cykle klub
Lolland Falster Cykle Klub tilbyder cykeltræning, socialt samvær og masser af sjove udfordringer. De har trænere med masser af erfaring, der tager tingene seriøst, men bestemt også har plads til smil og til alle, der kunne have lyst til at begynde med at cykle.
Vil du vide mere?

Kontakt os for at få mere information