Lolland-Falsters foretrukne installationsvirksomhed

Data- og IT-løsninger

ENELCO

Data- og IT-løsninger

ENELCO er Lolland-Falsters foretrukne installationsvirksomhed

ENELCOs netværksteknikere hjælper dig med at holde dit IT-netværk i gang. Vi hjælper med både projektering, kabling og test af både nye og eksisterende installationer.

Når krydsfeltet er blevet uoverskueligt, er det for mange af vores kunder helt naturligt at kontakte ENELCO.

Vi sørger for, at der bliver ryddet op, mærket op, og at driftssikkerheden bagefter er i top. Vi råder over de mest moderne måleinstrumenter inden for branchen.

Fibernet

Har du også fået fibernet i din bolig, eller skal du snart have det, så hjælper ENELCO dig med at være klar til den nye hastighed både på internettet samt dit digitale TV-signal.

Leverandøren af fibernettet monterer en indvendig boks med udtag til både telefon, internet og TV.

For at få det fulde udbytte af fibernettets mange fordele samt den hurtige hastighed er det meget vigtigt med en ordentlig installation fra den indvendige boks til fjernsyn eller computer.

Det er denne installation, vi gerne vil hjælpe dig med.

Vi ved, at fremtiden kræver højere hastighed, flere billeder samt mere film- og lyddeling. Derfor er denne installation meget vigtig, hvis du vil have fuldt udbytte af din nye forbindelse.

Der findes mange forskellige produkter på markedet, og der er naturligvis stor forskel på kvaliteten af disse. Uanset hvad, er det vigtigste i din nye datainstallation kabelfremføringen samt muligheden for at minimere støj fra andre installationer.

Kontakt os for, at vi kan hjælpe dig med den bedste og mest økonomiske løsning.

For yderligere hjælp, kontakt overmontør
Henrik Kristensen
 på tlf.: 6035 2575

Vil du vide mere?

Kontakt os for at få mere information