LOLLAND-FALSTERS FORETRUKNE INSTALLATIONSVIRKSOMHED

AIA og ITV

ENELCO

AIA og ITV

ENELCO er Lolland-Falsters foretrukne installationsvirksomhed

ENELCO leverer og servicerer alt inden for alarmløsninger og overvågning, og vi er gerne behjælpelige med øvrige tyverisikringsprodukter.

Forebyggelse af tyveri og indbrud handler ikke kun om at undgå ubudne gæster, når du er ude af huset. Det gælder også om at føle sig tryg, når familien er hjemme og slapper af. Med en alarm fra ENELCO er du godt beskyttet mod indbrud.

Vi har en stor erfaring på området, og vi leverer kun det bedste udstyr på markedet. Dermed sikrer vi dit hjem på den bedste måde. Er du hjemme i huset, kan du selv bestemme hvilke sensorer, der skal være aktive, eksempelvis mens du sover. Det er naturligvis op til dig og din familie, hvordan I synes, at alarmen fungerer bedst for jer.

Alarmen er klar til brug, når vores montør har installeret den i din bolig. Montøren sørger for, at alarmen er koblet til kontrolcentralen, hvor vagtassistenter er klar til at hjælpe dig – døgnet rundt.

Ønsker du ikke en vagtcentral, men blot opkald eller sms til din egen telefon, er det naturligvis også en mulighed.

Alarmen er nem at slå til med et tryk på centralen, når du forlader dit hjem, og fra igen med en firecifret kode, når du kommer hjem.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi løser dit sikringsbehov.

For yderligere hjælp, kontakt overmontør
Henrik Kristensen på tlf.: 6035 2575

Vil du vide mere?

Kontakt os for at få mere information