LOLLAND-FALSTERS FORETRUKNE INSTALLATIONSVIRKSOMHED

Radiokommunikation

ENELCO

Radiokommunikation

ENELCO er Lolland-Falsters foretrukne installationsvirksomhed

ENELCO kan servicere alle former for trådløs kommunikation – lige fra en VHF-radio i dit sejlskib til landbrugsmaskiner.

Vi monterer antenner på skibe, køretøjer samt bygninger og master. Vi er forhandler af Motorola, Kenwood og SP-Sailor, der er blandt branchens bedste radioer.

Hvis du vil have en håndfri mobiltelefon, der virker i bilen, så få den installeret på vores værksted. Vi klarer det hele og skal blot låne din bil i et par timer.

For yderligere hjælp, kontakt radiotekniker
Rasmus Olsen på tlf.: 4014 2844

Vi tilbyder bl.a.:

Vil du vide mere?

Kontakt os for at få mere information

Radiokommunikation: Forbindelse på afstand

Radiokommunikation har ændret den måde, vi kommunikerer på over lange afstande. Fra maritime opkald til håndfri mobiltelefoni i biler og fjernbetjeninger til industrielle maskiner – radiokommunikation spiller en central rolle i vores moderne verden.
 

Radiokommunikation tilbyder mange fordele, herunder pålidelig kommunikation over lange afstande, fleksibilitet til at arbejde i forskellige miljøer og omkostningseffektive løsninger sammenlignet med andre kommunikationsformer. Vores tjenester omfatter også support og vedligeholdelse, så du altid kan være sikker på, at dit udstyr fungerer optimalt.

Uanset om du er en privatperson, virksomhedsejer eller arbejder inden for landbrug, industri eller maritime industrier, kan ENELCO hjælpe med dine radiokommunikationsbehov.

Som kunde får du...