Kort om firmaet

Om ENELCO

ENELCO

ENELCO er Lolland-Falsters foretrukne installationsvirksomhed

Velkommen hos ENELCO! Vi er en traditionel elektrikervirksomhed beliggende i Nykøbing Falster, som er grundlagt den 1. maj 1921. Vi løser store som små opgaver for både private kunder og offentlige erhvervskunder. Vi hjælper med alle former for elektriske installationer – lige fra ophængning af en lampe over spisebordet og reparation af en stikkontakt til store entrepriser og avancerede løsninger.

Vores hovedarbejdsområde er Lolland-Falster samt Sydsjælland, hvor vi hver dag arbejder for såvel private som erhvervskunder.

Virksomheden ledes af el-installatørerne Lars Sørensen og Jacob Svendsen, der begge har en omfattende og indgående erfaring med de nyeste former for elinstallationer, projektering samt styring af projekter.

ENELCO servicerer alle vores kunder med en stab af dygtige og veluddannede medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring med at finde de bedste løsninger for vores kunder med vægt på kvalitet og service, og vores medarbejdere er altid opdaterede på de sidste nye løsninger i branchen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser og arbejde. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig!

Vi arbejder både for private og erhvervskunder